LAJMI I FUNDIT:

N’HyperActive çdo lojë ta mundëson me fitu dhurata

N’HyperActive çdo lojë ta mundëson me fitu dhurata

HyperActive është vendi më i mirë për të luajtur në Prishtinë. Këtu, mund të gjeni mbi 100 lloje lojëra arcade – nga lojërat që i pëlqejnë më shumë fëmijëve deri te ato për të rritur. 

HyperActive ofron një gamë të gjerë lojërash për të gjitha moshat: garat me karting elektrik me modelet më të shpejta në prodhim në pistën Go-Kart, lojërat moderne të Bowling Spark Experience – me teknologjinë më të fundit të bowling me korsi të ndriquara që japin një eksperiencë të veçantë nëpërmjet teknologjisë Augmented Reality, misteret e dhomave të arratisjes në Escape Rooms dhe betejat e nxehta në Laser Tag, të gjitha në një vend. 

Luaj arcade,fito tiketa dhe kthej ato në dhurata me llollojshmëri të madhe

Por ajo që e bën HyperActive shumë të veçantë është se çdo lojë ju ofron mundësinë të fitoni. Kur luani lojërat tona arcade, ju fitoni tiketa. Sa më shumë luhet, aq më shumë tiketa fitohet. 

Dhe çfarë mund të bëni me këto tiketa? Tiketat mund t’i shkëmbeni për dhurata në HyperActive! Kemi shumë dhurata të ndryshme për të zgjedhur, si lojëra, lodra dhe shumë të tjera. 

Pra, hajdeni në HyperActive për të luajtur dhe për të fituar! Me çdo lojë që luani, mund të merrni dhurata. Nuk ka mënyrë më të mirë për të kaluar kohën! 

Ju presim të luani dhe të fitoni! 

Për më shumë informacione vizitoni:

Facebook: HyperActive

Instagram: hyperactive.ks

Web: hyperactive.com