Netflix padyshim që planifikon të hyjë më seriozisht në botën e lojërave dhe të shkojë përtej mbështetjes te zhvilluesit e palëve të treta, dhe fakti që po krijon studion e saj të lojërave është një tregues.

Reklama

Studio është e vendosur në Helsinki, Finlandë dhe plani është të zhvillojë lojëra origjinale të klasit botëror pa reklama ose oferta për të blerë.

Hyrja e Netflix në botën e lojërave përfshinte blerjen e disa zhvilluesve, duke përfshirë Night School Studio, krijuesin e Oxenfree.

Në 12 muajt e fundit, kompania ka ofruar disa tituj shumë të mirë duke përfshirë Into the Breach dhe Poinpy, por ende nuk ka krijuar një zhvillues.

Reklama

Megjithatë, frytet e punës së studios së re do të priten me “vite”. Ndërkohë u shfaq loja Desta e zhvilluar nga studio UsTwo ekskluzivisht për Netflix. /Telegrafi/

Reklama