Në kohën e teknologjisë, ka një numër të madh të atyre që punojnë para ekraneve.

Kjo, përveç problemeve me shpinë e qafë, shkakton probleme edhe me sy. Një studim thotë se mes 50% dhe 90% e personave që qëndrojnë para ekraneve manifestojnë probleme me sytë, të shkaktuara nga drita e kaltër e cila i dëmton qelizat receptore në retinë.

Këto dëmtime shfaqin simptoma si:

– Tharje të syve

– Irritim të syve

– Shikim të turbullt

Në raste të tilla përveç pauzave të shkurta e të kohëpaskohshme, preferohet edhe marrja e suplementeve si betakarotene, luteinë, ekstrakt boronice, vitamin A, vitamin C, omega 3 etj.

Produktet Visionace dhe Visionace Plus nga Vitabiotics kombinojnë të gjitha këto përbërës në një formulë të vetme gjithëpërfshirëse
Betakarotenet dhe vitamina A mbajnë sipërfaqen e syrit në lagështi optimale dhe parandalojnë tharjen, pengojnë dritën e kaltër të depërtojë në sy.

Bioflavonoidet dhe vitamina C ndihmojnë në largimin dhe parandalimin e pjesëve opake në sy të cilat mund të çojnë në kataraktë.

Ekstrakti i boronicës parandalon lodhjen e syve,  dhe ndihmon në përmirësim të mprehtësisë së të pamurit në errësirë.

Lutein esteret parandalojnë dhe ndihmojnë në problemet e degjenerimit makular, problem ky i cili shkakton shikim të dobësuar.

Omega 3 përmirësojnë transportin e lëngjeve në sy duke e zvogëluar rrezikun për tension të rritur të syve dhe glaukomë, mbrojnë nga degjenerimi i makulës dhe sindromi i syve të thatë.

Vitaminat e grupit B dhe mineralet përveçse ushqejnë fijet nervore, gjithashtu edhe forcojnë imunitetin, japin energji e vitalitet.

www.bipharm-ks.com/produktet/visionace/dhe Visionace Plus janë produkte Angleze nga Vitabiotics, kompani me traditë 50 vjeçare dhe janë produktet e zgjedhura nga okulistët më të mirë ndërkombëtar por edhe vendor.

I gjeni nëpër barnatoret më të frekuentuara të qytetit tuaj, për më shumë informata klikoni linkat në vijim: