Pesha në dispozicion për pasagjerët dhe bagazhet është më pak sesa mendoni.

Shumë vetura të njohura elektrike dhe hibride të pasagjerëve mezi kanë vend për çanta.

Kur pesë njerëz janë brenda veturës, pak më shumë se pesha mesatare, shumë modele veturash tejkalojnë peshën maksimale të deklaruar edhe para se të vendosni bagazhet tuaja në to.

Veturat me ngarkesën më të mirë janë disa SUV të mëdhenj dhe të njohura hibride, si dhe Citroen e-Berlingo elektrike. Skoda Eniak dhe Volkswagen ID.4 gjithashtu kanë ngarkesë të mirë.

Të dhënat u botuan nga Këshilli Norvegjez për Informimin e Rrugëve.

Në Model S mund të vendosni vetëm 9 kilogramë bagazh, 26 kilogramë në Volkswagen ID.3, 37 kilogramë në Kia e-Soul. /Telegrafi/

Reklama