Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet të vazhdon debatin për Raportin e Komisionit Evropian për përparimin e vendit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Debati filloj dje, kur në fillim zv. kryeministri për çështje evropiane Bujar Osmani, duke prezantuar Raporti,. Ai potencoi se afrohet momenti në raport me rekomandimet dhe fillimin e bisedimeve me BE-në.

Në rend të ditës në seancën kuvendore janë propozim Ligje të sferës së financave, sociale, arsimit, transportit./Telegrafi/