Pak kohë më parë ishte shtëpia më e madhe e veturave në vend, Auto Mita, që befasoi të gjithë qytetarët me një ofertë të pa parë deri tash në vendin tonë – duke ofruar mundësi të ndërrimit të veturës së vjetër për të marrë veturë të re.

Auto Mita kështu ofroi një mundësi të përkryer që të gjithë të bëhen me veturë të re, apo siç e thotë populli zero-zero.

Shumë familje kanë shfrytëzuar këtë mundësi unike që erdhi për herë të parë në vendin tonë nga Auto Mita, por që rëndom shihet në vendet perëndimore.

Jepe kerrin që e ki, bëhu me kerr të ri - si në Gjermani Jepe kerrin që e ki, bëhu me kerr të ri - si në Gjermani

Ëndrra e shumë familjeve për veturë të re po realizohet dhe në prag të pushimeve verore, të gjithë po zgjedhin veturat e reja familjare.

Janë tri brende mjaft të preferuara si Renault, Nissan dhe Dacia – veturat e reja të të cilave kanë gjetur vend në shtëpitë e kosovarëve të cilët dorëzuan veturat e tyre të vjetra.

Mundësia unikale nuk ka përfunduar, e oferta e jashtëzakonshme që vë modelet e veturave të reja më të shitura në vendin tonë në dispzicion të familjeve kosovare po vazhdon në Auto Mita.

Për të marrë më shumë detaje vizitoni showroomin e Auto Mita në magjistralen Prishtinë – Ferizaj.