LAJMI I FUNDIT:

Jepe kerrin që e ki, bëhu në Auto Mita me kerr të ri – si në Gjermani

Jepe kerrin që e ki, bëhu në Auto Mita me kerr të ri – si në Gjermani

Nuk ka më dilema – Auto Mita është lider në industrinë e veturave në vend.

Reklama

Këtë Auto Mita po e rikonfirmon me mundësinë më unike që do të ndihmojë secilën familje në Kosovë, duke ofruar mundësi që kemi dëgjuar të ofrohet vetëm në vendet e zhvilluara perëndimore.

Pushimet do të kenë më shumë kuptim tani e tutje, pasi që nuk do të brengoseni për funksionalitetin e veturës tuaj, pasi që veturën ekzistuese e dërgoni te Auto Mita.

Pasi të keni dërguar veturën tuaj, Auto Mita vlerëson vetuërn tuaj aktuale dhe po ashtu vlerëson pjesën e mbetur që duhet të paguhet “kesh” apo me anë të kësteve në një nga bankat komerciale që do t’iu mundësojë që të bëheni me veturë të re – apo siç themi në gjuhën e popullit – “zero-zero”.

Kjo është një mundësi për të mos u lëshuar, pasi do të bëheni me veturë të re, gjë që do t’iu mundësojë pushime të qeta me një nga modelet më të dëshiruara në Kosovë, si Renault Clio apo Captur, apo veturat e Dacias, Sandero ose Duster, e pse jo edhe me një nga super veturat e Nissan, Qashqai apo X Trail.

Mjafton që ju të dorëzoni veturën aktuale të cilit do brend, dhe shumë shpejt do të bëheni me veturë të re.

Kjo mundësi është e para e ofruar në vendin tonë nga ndonjë prej distributorëve të autorizuar, andaj nxitoni për të përfituar prej saj dhe që pushimet t’i shijoni me veturë të re.

Për më shumë, shikoni videon më poshtë: