Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të martën (24.01.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Albana e Madhe – Shtëpia e Kulturës (kodi:15018008075) prej orës 10:30-15:30.

Vendet: Albana e madhe (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie, instalimi i daljes së re 0.4 kV në NS 10/0.4 kV Shtëpia e Kulturës Albana.

Punime nga palët e treta

Reklama

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (kodi: 15018007) nga ora 08:00 deri në ora 16:30

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS

Reklama

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Miradi e Epërme (kodi: 15018019) nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

3.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im. Mbesin pa tension këta  NS-a nga ora 09:00-17:00.

1.NS 10/0.4kV  Llapnasella 3       (kodi: 19000035121)

Reklama

2.NS 10/0.4kV Llapnasella 1        (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2        (Kodi: 19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deqani     (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed preoc       (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Çlirimi)  (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Ban. Priv. te shk. L.P.        (Kodi: 19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli)             (Kodi: 19000035028)

Reklama

9.NS 10/0.4kV Petroll Company                (Kodi: 19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)          (Kodi: 19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI   (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3         (Kodi: 19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA   Ts Privat           (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani            (Kodi: 19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni                (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu(Kodi: 19000035153)

Reklama

17.NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani)(Kodi: 19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)              (Kodi: 19000035003)

19.NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)Kodi: 19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”          (Kodi: 19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu             (Kodi: 19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti               (Kodi: 19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk     (Kodi: 19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani) (Kodi: 19000035039)

25.NS 10/0.4kV Fura  Kobake      (Kodi: 19000035042)

26.NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci          (Kodi: 19000035044)

Reklama

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari     (Kodi: 19000035045)

28.NS 10/0.4kV  Naser Mustafa-objekti banesor               (Kodi: 19000035047)

29.NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha     (Kodi: 19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K.           (Kodi: 19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti  elipsa)                (Kodi: 19000035012)

Reklama

32.NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk)   (Kodi: 19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni       (Kodi: 19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA          (Kodi: 19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini      (Kodi: 19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi: 19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-obj.afarist             (Kodi: 19000035113)

38.NS 10/0.4kV Ll. Sello 4             (Kodi: 19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti        (Kodi: 19000035129)

40.NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica          (Kodi: 19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk        (Kodi: 19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k     (Kodi: 19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk         (Kodi: 19000035162)

Reklama

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci                (Kodi: 19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”             (Kodi: 19000035240)

Reklama

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli “VAM-TRADE”SH.P.K    (Kodi: 19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi   (Kodi: 19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi                (Kodi: 19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi: 19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM            (Kodi: 19000035264)

  1. NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY (Kodi: 19000035276)

52.NS 10/0.4 kV Dizi Metal sh.p.k Idriz Hasani (Kodi: 19000035271)

  1. NS 10/0.4 kV Fitim Lutfi Hasani (Kodi: 19000035270)
  2. NS 10/0.4 kV Euro Abi “ Sh.p.k (Kodi: 19000035286)

55.NS 10/0.4 kV Merican Hospital Kosova sh.p.k Kllodian Allajbeu (Kodi: 19000035290)

Vendet: Llapnasella ( një pjesë).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banulla (kodi: 41000012) nga ora 10:00 deri në ora 13:30

Vendet: fshatrat: Banullë, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllogc, Gumnasellë, Lagjja e Burimit (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Llugagji, Pojatë, Rubofc (një pjesë) dhe udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), si dhe rrugët: Bajram Gashi (një pjesë), Ganimete Tërbeshi, Qamil Olluri (një pjesë), Sadik Shala dhe Shën Flori.

Reklama
Reklama

Arsyeja: Realizimi i sistemit  hyrje – dalje 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.