Zbuloni programin efikas nga shtatë ushtrime, i cili do të zgjidhë problemin e shtresave të grumbulluara yndyrore në pjesën e poshtme të barkut tuaj

Në numër i konsiderueshëm i meshkujve pasi mësojnë që nuk duken ashtu siç dëshirojnë, krijojnë reagim dhe dëshirë për ushtrime, ndërsa ata të tjerët bien në letargji, transmeton Telegrafi.

Siç kemi shkruar disa herë, muskujt e zakonshëm të barkut nuk janë të mjaftueshëm për të arritur muskuj të fuqishëm abdominalë pa shtresa dhjamore.

Të gjithë ata të cilët e kanë këtë problem e dinë se sa e vështirë është të eliminohen shtresat dhjamore nga pjesa e poshtme barkut.

Trajneri i njohur i fitnesit dhe pjesa e ekipit të serisë reality Strong në NBC-në amerikane, Chris Ryan, ka shpikur programin nga shtatë ushtrime, të cilat në mënyrë efikase sulmojnë pjesën e poshtme të muskujve të barkut.

Ushtrimi 1: V-SIT

Ushtrimi 2: “Holow Body Hold”

Ushtrimi 3: Ngritja e topit pilates në këmbë

Ushtrimi 4: Ngritja e këmbës në paralele

Ushtrimi 5: Ngritja e këmbës nga pozita shtrirë

Ushtrimi 6: Muskujt e përmbysur

Ushtrimi 7: Sprintet

/Telegrafi/