Parkimi është një nga momentet më të vështira të shumë shoferëve.

Manovrimi i parkimit paralel ose anësor nuk është i pëlqyer nga shumë, veçanërisht kur makina duhet të parkohet në një zonë të ngushtë.

Nëse nuk merrni kthesën siç duhet , shumë shpejt do të zhgënjeheni.

Disa parkojnë pa ndonjë problem, dhe nuk shqetësohen nga pikëpamjet e kalimtarëve apo makinave që presin të lëvizin, transmeton Telegrafi.

Nga India vjen shembulli i një eksperti të vërtetë në parkimin anësor.

Jo vetëm që e ka makinën e madhe, por parkimin e bën në një vend mjaft të rrezikshëm, afër një kanalit.

Aftësitë e tij në parkim u regjistruan nga gruaja e tij nga ballkoni dhe iu dërguan vëllait të tij dhe disa ditë më vonë videoja u bë virale. /Telegrafi/