Si nevojë e domosdoshme kemi për synim të krijojmë familje në vendbanime të sigurta dhe më të qëndrueshme andaj blerja e një banese është zgjedhje e rëndësishme për tërë jetën.

Linda Premium Residence pasqyron një arkitekturë të rafinuar dhe moderne në kryqetyet, si dhe ka për qëllim t’a përkrah gjebërimin në ambiente rezidenciale. Një risi e cila po zhvillohet për një jetë më të shëndetshme.

Objektet e këtij kompleksi madhështor po ndërtohen më ritëm të shpejt dhe standarde botërore, ekskluzive si në Evropë tani edhe në Prishtinë gjë që na mundëson një zgjedhje afatgjate dhe të sigurtë.

Linda Premium Residence është e ndërtuar sipas kushteve botërore që përmbanë:

– Sistem të plotë menaxhimi, dhe shtëpiak të dedikuar për mirëmbajtje.
– Kopsht për fëmijë.
– Supermarkete dhe restaurante.
– Mjek të lagjes dhe barnatore.
– Qendër fitnesi me SPA, pishinë të mbyllur dhe sauna.
– Ambiente për rekreacion të banorëve dhe hapësira të dedikuara për komunitet.
– Parking të jashtëm dhe nëntokësor.

Gjelbrimi dhe hapësirat e dedikuara për fëmijë në banesën tënde përbëjnë risi ultimative që ofrohet në Linda Premium Residence për kënaqësi, kopshtari dhe relaks që do ta shijoni çdo ditë me familjen tuaj dhe vetën.

Për një zgjedhje jetësore që të bëheni me një banesë të tillë është shumë thjeshtë. Banesa në kompleksin Linda mund të realizohet me mundësi financimi afatgjatë nga NLB Banka.

Banesën në Linda Premium Residence mund ta financoni me kushte si:

-Me këste mujore deri 20 vite
-Normë preferenciale të interesit
-Hipotekë vetëm banesa e financuar nga banka

Për të blerë banesë në kompleksin Linda Premium Resience, dhe për të mësuar më shumë rreth mundësisë së financimit, kontaktoni në:
0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127,+383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsoruar