0Shares

Ekzistojnë gjëra të cilat ata kurrë nuk i harrojnë, kur është fjala për femrat. Pra, nëse dëshironi që t’ia krijoni momentin sipas të cilit do t’ju kujtojë deri sa të jetë gjallë, lexojeni në vazhdim këtë artikull.

1. Shkoni deri te puna e tij pak para përfundimit të orarit të punës. Prisni që të dalin të gjithë, pastaj hyni në zyrë, mbylleni derën dhe afrojani momentet më të paharrueshme në tavolinën e tij të punës.

2. Nëse dëshironi ta ngazëlleni, bëhuni e guximshme dhe merrni kontrollin në shtrat, duke urdhëruar që të shtrihet dhe që të mos ju prek fare derisa ju ta lejoni. Mos u bëni e vrazhdë. Mjafton vetëm t’i merrni gjërat nën kontroll.

3. Josheni në tualet. Përkuluni mbi lavabo dhe ftojeni për një seks në këmbë në të cilin ai do të mund t’ju shikojë në pasqyrë. Do t’i ofroni momente të paharrueshme.

4. Është mirë ndonjëherë të jeni “e keqe” dhe të flisni fjalë të pista, dhe kështu të dashurit tuaj nganjëherë t’i thoni sesi kënaqeni kur ndieni se e dashuroni.

5. Kur të bëni dashuri me partnerin, pasi të përfundoni, lëreni të fle gjumë, ndërkaq ju përpiquni të qëndroni zgjuar. Kur të jeni e sigurt se ka rënë në gjumë të thellë, me prekje të buta dhe me puthje nëpër trupin e tij zgjojeni dhe thoni që dëshironi akoma. Kështu do ta bëni tërësisht “të çmendet. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)