Emri Molla Egër – Agroturizëm është emri dhe koncepti më i ri në vendin tonë, një ide e menduar që nga fillimi i veprimtarisë së pronarit, afër tri dekada më parë.

Molla Egër – Agroturizëm ka filluar të organizohet shumë kohë më parë kurse implementimi i këtij koncepti filloi me 30 gusht 2019 në lokacionin që njihet si “Perla e Prishtinës”, në parkun e Bërnices.

Hapësira e dedikuar për restaurant, këndi i shitjes së prodhimeve bio e tradicionale dhe tarraca e mbuluar me ombrellën e natyrës e bën këtë vend atraktiv për vizitorët. Gjithashtu, Molla Egër posedon hapesirë mbi 1500m2 si dhe parking të mjaftueshëm për të paktën 100 vetura.

Molla Egër karakterizohet me përgaditjen e recetave tradicionale, me përmbajtje organike, shije dhe shumëllojshmëri.

Produktet organike në Molla Egër ofrohen direkt nga dora e fermerit vendor, ku numëron mbi 80 të tillë.

Ju mirëpresim në ambientin tonë duke bërë rezervimin në këtë numër: +38349719555

Artikull i sponsoruar