Përditësohet makina klasike SUV, i shtohen shumë elemente moderne

Derisa gjenerata e katërt e Ford Bronco është duke marrë formë, si një crossover me katër dyer, origjinali i kishte vetëm dy dhe ishte shumë sportiv, transmeton Telegrafi.

Por, është një kompani që mund ta ndryshojë këtë gjendje, ën një formë retroaktive.

Garazhi në Çikago të Shteteve të Bashkuara, është specializuar që të restauroj dhe modifikojë modelet Broco.

Në bazë të kërkesës së klienti, këta SUV klasik pësoi ndryshime praktike, duke iu shtuar kryesisht dy dyer tjera, që të kthehen në makina me tri radhë ulësesh, që ngjajnë më Jeep Wrangler.

Megjithëse, tingëllojnë si ndryshime të lehta, nuk është aq e thjeshtë që të priten pjesët dhe të zëvendësohen me tjera shtesë.

Këtë herë, ekipi i ka hyrë punës për ta modifikuar një prej modeleve origjinale dhe shumë të rralla të Ford Broco, të cilit i kanë shtuar edhe motorin që prodhon 670 kuaj fuqi.

Punimi vjen pikërisht në një kohë, kur priten lajme konkrete, se kur do të prezantohet dhe çfarë do të përmbajë gjenerata e katërt e pasardhësit të kësaj makine. /Telegrafi/