Nuk ka ardhur askush prej ndonjë planeti tjetër, jemi ne njerëzit që i kemi realizuar vetë këto shëmtime të tepërta në vetura

Sikur fundi i botës, të jetë si pasojë e këtyre modifikimeve, mund të thuhet se kemi marrë fund, sepse janë niveli i fundit i së çuditshmes, transmeton Telegrafi.

Veturat jo vetëm që kanë marrë pamjen më të padëshiruar, por pronarët e tyre i nxjerrin në rrugë me krenari, para familjarëve që kanë pranë edhe fëmijë.

Imazhet e përmbledhura në pjesë të ndryshme të botës, tregon për një shoqëri njerëzish të prirë për këto modifikime dhe jo numër i vogël i tyre. /Telegrafi/