Një nga prirje e fundit dhe një nga më sfidueset, është përzierja e modeleve dhe ngjyrave.

Moda është e mbushur me kaq shumë rregulla, udhëzime, bën-s’bën, dhe trendet.

Një nga prirje e fundit dhe një nga më sfidueset, është përzierja e modeleve dhe ngjyrave.

Modele të guximshme dhe të bukura me çdo gjë, nga vija, lule dhe printime të kafshëve.

Në pamje të parë duket si “çmenduri”, por në qoftë se ju jeni të vëmendshëm tek ngjyrat bazë, ju do të shihni se ata në fakt janë ngjyra analoge dhe nuk ka asgjë të rastit.