Antonio Milloshoski, pas akuzës së ngritur ndaj tij, thotë se çdo oponent i Zaevit përballet me rrezikun për të qenë i akuzuar.

“Prokuroria vazhdon të jetë një mjet për të bërë presion ndaj qeverisë ndaj disidentëve. Çdo oponent i klanit të Zaevit që zbulon punët e sundimit të tyre të krimit, qoftë gazetar, politikan apo biznesmen, përballet me rrezikun për të qenë i akuzuar me qëllim që të jetë i frikësuar, ndërsa përndjekja politike shërben si një mbulesë prapa së cilës do të fshihet reketimi aktual, skandalet dhe krimi i organizuar i qeverisë. Por gjithçka do të ketë një fund, përfshirë abuzimin politik të prokurorëve dhe gjyqtarëve nga qeveria e Zaev”, shkruan Milloshoski në Facebook.

Në rastin “I fuqishmi”, Milloshoski dyshohet se ka mundësuar shitjen e pronave shtetërore me çmime të ulëta. Rastin e hapi Prokuroria Publike Speciale në mars të vitit 2018. PSP-ja gjatë publikimit të rastit deklaroi se Milloshoski, nga pozicioni i tij politik, ka mundësuar shitjen e pronave shtetërore me çmime të ulëta. Në vitin 2011, ai dyshohet se ka arritur ta hetojë këshillin e komunës së Pllasnicës për të tjetërsuar një kooperativë, ndërsa dëmi vlerësohet rreth 50 mijë euro./Telegrafi/

PTHP ngrit aktakuzë për Milloshoskin në rastin “I fuqishmi” PTHP ngrit aktakuzë për Milloshoskin në rastin “I fuqishmi”