LAJMI I FUNDIT:

Antonio Milloshoski

288 Artikuj

Milloshoski: Delegacioni gjerman është kundër keqpërdorimit të flamurit evropian

Milloshoski: Delegacioni gjerman është kundër keqpërdorimit të flamurit evropian

Politikë
Milloshoski: Qytetarët e dinë se LSDM dhe BDI punojnë në dëm të popullit

Milloshoski: Qytetarët e dinë se LSDM dhe BDI punojnë në dëm të popullit

Politikë
Milloshoski: Kërkojmë që Kuvendi të diskutojë për zhvillimet në Këshillin Gjyqësor

Milloshoski: Kërkojmë që Kuvendi të diskutojë për zhvillimet në Këshillin Gjyqësor

Maqedonia e Veriut
Milloshoski nuk e din nëse ka marrë pagën me 78% rritje

Milloshoski nuk e din nëse ka marrë pagën me 78% rritje

Maqedonia e Veriut
Milloshoski: Deputetët me certifikata sigurie kanë të drejtë qasjeje në çdo dokument “sekret shtetëror”

Milloshoski: Deputetët me certifikata sigurie kanë të drejtë qasjeje në çdo dokument “sekret shtetëror”

Politikë
Skandali me Onishchenko, Dimovski nuk do të bëhet ambasador

Skandali me Onishchenko, Dimovski nuk do të bëhet ambasador

Maqedonia e Veriut
Milloshoski: Provimi i jurisprudencës së djalit të Xhaferit mund të anulohet

Milloshoski: Provimi i jurisprudencës së djalit të Xhaferit mund të anulohet

Politikë
Milloshoski: Qeveria nuk i ndjek raportet nga institucionet shtetërore, ESHA paralajmëroi për dobësi në sistemin e IT-së

Milloshoski: Qeveria nuk i ndjek raportet nga institucionet shtetërore, ESHA paralajmëroi për dobësi në sistemin e IT-së

Maqedonia e Veriut
Gjykata Kushtetuese në RMV e ka hedhur poshtë kërkesën e parashtruar nga Antonio Milloshoski

Gjykata Kushtetuese në RMV e ka hedhur poshtë kërkesën e parashtruar nga Antonio Milloshoski

Gjyqësi
Milloshoski: Kush janë personat që i konsideron Këshilli i Sigurisë Kombëtare për shpalljen persona non grata?

Milloshoski: Kush janë personat që i konsideron Këshilli i Sigurisë Kombëtare për shpalljen persona non grata?

Politikë
Milloshoski: Ka deputetë të pakënaqur të pushtetit që janë për zgjedhje të parakohshme

Milloshoski: Ka deputetë të pakënaqur të pushtetit që janë për zgjedhje të parakohshme

Maqedonia e Veriut
Oligarku ukrainas i sanksionuar nga SHBA-ja merr shtetësi të Maqedonisë së Veriut

Oligarku ukrainas i sanksionuar nga SHBA-ja merr shtetësi të Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut
Milloshoski: Ka deputetë të shumicës që nuk janë pajtuar me Kovaçevskin për ndryshimet kushtetuese

Milloshoski: Ka deputetë të shumicës që nuk janë pajtuar me Kovaçevskin për ndryshimet kushtetuese

Maqedonia e Veriut
Milloshoski: Cilido qoftë rezultati i referendumit, nuk do të pranojmë ndryshimet kushtetuese

Milloshoski: Cilido qoftë rezultati i referendumit, nuk do të pranojmë ndryshimet kushtetuese

Maqedonia e Veriut
Emërimi i ambasadorëve të Maqedonisë së Veriut ende po zvarritet, ngec puna e komisionit parlamentar

Emërimi i ambasadorëve të Maqedonisë së Veriut ende po zvarritet, ngec puna e komisionit parlamentar

Maqedonia e Veriut
Milloshoski: Në Bruksel në vend që të hapet korniza negociuese, u dhanë udhëzime për hapjen e Kushtetutës

Milloshoski: Në Bruksel në vend që të hapet korniza negociuese, u dhanë udhëzime për hapjen e Kushtetutës

Maqedonia e Veriut
Milloshoski: Nëse kjo është ditë historike, le ta ftojnë popullin për të festuar

Milloshoski: Nëse kjo është ditë historike, le ta ftojnë popullin për të festuar

Politikë
Milloshoski: Qeveria është organi i vetëm që mund ta refuzojë ose pranojë kornizën negociuese

Milloshoski: Qeveria është organi i vetëm që mund ta refuzojë ose pranojë kornizën negociuese

Politikë
Milloshoski: Kërkojmë kornizë negociuese e cila sjell evropianizim dhe jo bullgarizim

Milloshoski: Kërkojmë kornizë negociuese e cila sjell evropianizim dhe jo bullgarizim

Maqedonia e Veriut
Milloshoski për incidentin në Kuvend: KÇE ka kryetar të egër

Milloshoski për incidentin në Kuvend: KÇE ka kryetar të egër

Politikë
Incident në Kuvendin e Maqedonisë në mes Arbër Ademit dhe Milloshoskit

Incident në Kuvendin e Maqedonisë në mes Arbër Ademit dhe Milloshoskit

Maqedonia e Veriut
Milloshoski: Kovaçevski, Osmani dhe Mariçiq të japin dorëheqje

Milloshoski: Kovaçevski, Osmani dhe Mariçiq të japin dorëheqje

Maqedonia e Veriut
Milloshoski kërkon që Kovaçevski ta dorëzojë para deputetëve propozimin francez për kontestin me Bullgarinë

Milloshoski kërkon që Kovaçevski ta dorëzojë para deputetëve propozimin francez për kontestin me Bullgarinë

Maqedonia e Veriut
Milloshoski publikon fragment nga propozimi për kornizën negociuese të BE-së: Përkeqësime serioze të imponuara si kushte shtesë

Milloshoski publikon fragment nga propozimi për kornizën negociuese të BE-së: Përkeqësime serioze të imponuara si kushte shtesë

Maqedonia e Veriut