Një dhomë e pastër është e barabartë me një mendje të rregullt, kështu që kur dhoma juaj bëhet e çrregullt mund të ndihet si një detyrë dërrmuese për t’u përballuar.

Sipas ekspertëve të pastrimit, ekziston një udhëzues i thjeshtë me tre hapa që mund ta përdorni për të pastruar shpejt dhomën e gjumit. Përdoruesja e TikTok – Neat Caroline ndau procesin e saj me tre hapa për pastrimin e shpejtë të dhomës së gjumit.

Për hapin e saj të parë, Caroline rekomandon trajtimin e çdo rrëmuje vizuale nga rrobat e deri te mbeturinat e humbura. “Hapi i parë: Rregulloni. Vendosni rrobat e pista në shportë, mblidhni mbeturinat, kapni pjatat dhe gotat e pista, vendosini në pjatalarëse dhe hiqni rrobat tuaja të pastra”, tha ajo.

Reklama
Reklama

Caroline rekomandoi gjithashtu si shtesë largimin e plehrave të fshehura në komodinën tuaj. Ekspertja e pastrimit më pas i këshilloi ndjekësit e saj që të pastronin të gjitha sipërfaqet në dhomën e tyre të gjumit.

Këshillat që bëjnë mobilet tuaja të jashtme të shkëlqejnë si të reja Këshillat që bëjnë mobilet tuaja të jashtme të shkëlqejnë si të reja

“Hapi i dytë: Pastroni. Fshini sipërfaqet me pastrues të gjithanshëm në një leckë pastrimi me mikrofibër, dyshemetë me fshesë me korrent, duke përfshirë poshtë komodinës dhe nën krevatin tuaj”, u tha Caroline shikuesve.

@neat.caroline

How to clean a messy room in 3 steps! #fyp #productivity #bedroomclean #howtoclean #cleantok #cleaningtiktoo #hometips #homehacks #learnontiktok #catsoftiktok #bedroomcleaning

♬ original sound – Neat Caroline

Për hapin e saj të fundit, ajo sugjeroi kryerjen e prekjeve përfundimtare. “Hapi i tretë: Hapni roletat, hapni një dritare, rregulloni jastëkët, rreshtoni ato. Tërhiqeni çarçafin e sipërm, pastaj jorganin dhe shtoni jastëkët e hedhjes”, përfundoi ajo.

Reklama
Një grua ndan mjetin e thjeshtë të pastrimit për t'i bërë tepihët tuaj të kenë një erë të pabesueshme Një grua ndan mjetin e thjeshtë të pastrimit për t'i bërë tepihët tuaj të kenë një erë të pabesueshme

Ndjekësit e Caroline shkuan në seksionin e komenteve të TikTok për të ndarë mendimet e tyre mbi metodën e pastrimit të shpejtë. “Fshesa me korrent do të ishte hapi i fundit për mua. Rregullimi i shtratit do të bëjë që më shumë pluhur të fluturojë kudo,” shkroi një shikues. Një person tjetër tha: “Unë gjithmonë filloj nga rregullimi i shtratit. Krevati zë shumë vend dhe menjëherë duket më i pastër”. /Telegrafi/

Reklama