LAJMI I FUNDIT:

Meshkujt që nuk janë të dëshirueshëm për martesë

Meshkujt që nuk janë të dëshirueshëm për martesë
(Foto: Pexels)

Puna e një burri ndikon ndjeshëm në suksesin ose dështimin e një martese.

Reklama

Edhe pse arsyet e divorcit mund të jenë të shumta dhe të ndryshme, ka edhe nga ato më të zakonshmet, si problemet e komunikimit, fundi i dashurisë, mungesa e intimitetit, tradhtia, çështjet financiare e të ngjashme.

Burrat qëndrojnë të martuar për gjithë jetën vetëm nëse gruaja i plotëson këto dy kushte
Lexo po ashtu Burrat qëndrojnë të martuar për gjithë jetën vetëm nëse gruaja i plotëson këto dy kushte

Puna e burrit është një faktor kyç

Megjithatë, shumë nuk janë as të vetëdijshëm se suksesi ose dështimi i një martese varet nga puna që bën burri. Këtë temë e ka trajtuar edhe një avokate amerikane, e cila merret kryesisht me divorcet.

Rreth 35.000 njerëz e ndjekin atë në TikTok dhe në video ajo tha se gjatë studimeve e ka kuptuar se puna e një burri mund të jetë një pengesë e madhe në martesë. Edhe pse ky fakt asaj i dukej i pasaktë në atë kohë, avokatja u bind për të kundërtën me përvojën e saj.

Ajo zbuloi se janë pesë profesione me të cilat merren burrat dhe që nuk do të kenë një efekt të mirë në martesë. Ajo renditi zjarrfikësit, pilotët, policët, ushtarët dhe kirurgët si profesione.

(Foto: Pexels)

“Ata ndihen si zot”

“Çfarë kanë të përbashkët këto profesione? Për shkak të tyre, burrat ndihen si zot në profesionin e tyre”, thotë avokatja, duke aluduar se kompleksi i narcisit në disa profesione është një problem që bartet në sferën martesore.

Me këto katër shenja e lini atë të kuptoj se jeni e gatshme për martesë
Lexo po ashtu Me këto katër shenja e lini atë të kuptoj se jeni e gatshme për martesë

Partneri i narcisit nuk ka të drejtë për dëshirat dhe nevojat e veta dhe nëse ia kërkojnë, marrëdhënia ndërpritet automatikisht. Marrëdhëniet e tyre janë të stuhishme, impulsive, jetëshkurtra, pasionante, pa emocione dhe lidhje, të cilat patjetër do të rezultojnë në një martesë të pasuksesshme dhe divorc. /Telegrafi/

Në trend Femra

Më shumë
Konfuzioni i pasarelave: Pamja e ngjashme me Bella Hadid shkaktoi bujë në industrinë e modës

Konfuzioni i pasarelave: Pamja e ngjashme me Bella Hadid shkaktoi bujë në industrinë e modës

Moda
Shpenzoi 34 mijë euro në operacione për të pasur ‘trupin perfekt’ dhe nuk është penduar

Shpenzoi 34 mijë euro në operacione për të pasur ‘trupin perfekt’ dhe nuk është penduar

Femra
Java e 11-të e shtatzënisë: Bebja juaj mund të gogësijë, të thithë dhe të gëlltisë në mitër, kurse ju përgatiteni për urth

Java e 11-të e shtatzënisë: Bebja juaj mund të gogësijë, të thithë dhe të gëlltisë në mitër, kurse ju përgatiteni për urth

Shtatzëna
Syzet e mëdha të zeza që i duam: Zgjidhni ndër pesë variante stilesh

Syzet e mëdha të zeza që i duam: Zgjidhni ndër pesë variante stilesh

Aksesorë
Mënyra tibetane e edukimit kërkon që fëmijën ta trajtoni si mbret, prandaj vetëm ky dënim lejohet

Mënyra tibetane e edukimit kërkon që fëmijën ta trajtoni si mbret, prandaj vetëm ky dënim lejohet

Këshilla për prindër
Gjashtë arsye ‘të fshehta’ pse barku nuk ka asnjë ndryshim edhe pas dietës apo stërvitjes

Gjashtë arsye ‘të fshehta’ pse barku nuk ka asnjë ndryshim edhe pas dietës apo stërvitjes

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Kalo në kategori