Në El Agustino të Perusë, një baba i paemëruar pretendon se të bijat e tij kanë rënë pre e një mesazhi satanik që iu ka ardhur në WhatsApp.

Sipas tij, pasi e kanë parë videon që pranuan në platformën komunikuese, adoleshentet janë rrëmbyer dhe pushtuar nga satani, transmeton Telegrafi.

Siç shihet në video, vajzat e veshura me pizhame vetëm tundin kokën dhe flasin paqartë, meqenëse nuk kanë vetëdije.

Në shtëpinë e tyre kanë ardhur menjëherë mjekët, të cilët i kanë dhënë qetësues të fortë për t’i vënë në gjumë, mirëpo kjo ka qenë e pamundur për një kohë.

Mësohet se pasi janë shtruar në spital, gjendja tyre është normale dhe ato janë qetësuar, megjithëse ende nuk janë të afta të pohojnë nëse janë ndikuar nga videoja që kanë parë.

“I gjeta me telefon në duar dhe me mendje diku tjetër, videoja që shfaqej në ekran ishte e tmerrshme”, raportohet të ketë thënë i ati i viktimave lidhur me rastin. /Telegrafi/