Pasi që ne ishim në gjendje të shohim segmentin e brendshëm të C-Class të ri, Mercedes zbuloi një tjetër risi.

Premiera digjitale e klasit të ri C është planifikuar për në 23 shkurt në orën 2 pasdite përmes kanaleve zyrtare të kompanisë.

Paralelisht, ne do të jemi në gjendje të shohim sedanin dhe kamionçinë, dhe siç duket edicioni All Terrain modeluar në klasën më të madhe E-Class.

Ajo që tani mësojmë është se të gjithë motorët vijnë ekskluzivisht me ndihmë elektrike, dhe kjo është në përputhje me raportet e mëparshme.

Gjegjësisht, informacioni i parë jozyrtar tha që Mercedes nuk do të shkojë më larg se katër cilindra dhe se motorët më të dobët do të jenë të ashtuquajturit hibride të butë dhe një plug-in më të fuqishëm.

Pyetja më e madhe këtu është C63 AMG, domethënë, a do të ketë me të vërtetë një motor me katër cilindra në një edicion hibrid me rreth 500 kuaj fuqi?

Ne kemi parë më parë që dizajni i kabinës ndjek udhëzimet e klasës C, dhe kjo përfshin një ekran qendror të madh, të orientuar vertikalisht dhe një kabinë digjitale. /Telegrafi/