0Shares

Janë tri mënyra të buta të mundshme që një mashkulli, për të cilin nuk jeni e interesuar për ta vazhduar lidhjen, t'ia kumtoni se dëshironi të ndaheni nga ai.

Djaloshi me të cilin ishit në lidhje për dhjetë vjet rresht meriton një ndarje paksa më formale në krahasim me djaloshin të cilin e keni njohur për vetëm disa muaj. Eksperti për lidhjet, Bob Grant, propozon mënyra të ndryshme të ndarjes për lidhje dhe faza të ndryshme!

Më shumë se tre muaj
Nevojitet një bisedë serioze në katër sy. Sa më gjatë që të keni qenë së bashku, e keni për borxh shpjegimin, natyrisht vetëm nëse ai nuk e meriton një të tillë.

Pas shumë takimeve (me mashkullin i cili pret lidhje)
Keni dalë me të disa herë dhe jeni të sigurt se ai nga ju pret lidhje? Më së paku që mund të bëni për të është ta thërrisni dhe lajmin se nuk dëshironi lidhje është t’ia kumtoni në telefon.

Keni dalë në disa takime
Takimet e tilla që nuk çojnë askund nuk e kanë nevojën e një ndarje formale. Meshkujt e "llojit" të tillë mund t’i hiqni qafe me një porosi të bukur në telefon.
/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)