Nëse jeni marrë ndonjëherë me mykun më parë, do ta dini se pastrimi i pa planifikuar ndoshta nuk do të bëjë shumë punë dhe nuk do ta zgjidhë problemin.

Epo, në vend që të dilni jashtë dhe të blini një mori produktesh të reja, një përdorues TikTok-u i zgjuar ka zbuluar se si e trajtuan këtë problem me vetëm disa hapa të thjeshtë.

Dhe pjesa më e mirë është se ju ndoshta keni gjithçka që ju nevojitet tashmë.

Në një video virale që ka grumbulluar mbi 92 mijë “pëlqime”, djali filloi duke palosur një copë roleje kuzhine dhe më pas duke e vendosur mbi kallëp.

Reklama

Më pas, ai derdhi pak zbardhues mbi letër dhe e la të njomet për 20 minuta – por mund të prisni deri në një orë nëse ka shumë për të trajtuar. Pasi të ketë kaluar koha e caktuar, ai largoi letrën dhe pretendon se myku është zhdukur plotësisht – nuk kërkohet pastrim.

Reklama
@giftgenius

A pro tip for anyone who’s dealing with this #cleantok

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Ai e ka mbishkrimin e klipit: “Një këshillë profesionale për këdo që merret me këtë. “Nuk mund të besoj se funksionon në të vërtetë”, shkroi një fans. Një tjetër shtoi: “Unë kurrë nuk besova në këtë, por kur e provova, isha i tronditur dhe shumë i lumtur!”. /Telegrafi/

Reklama