Mak Zogaj është një nga artistët që ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për të interpretuar muzikën e tij.

Në secilin prej projekteve të tij të mëparshme, ai ka sjellë gjithmonë diçka më ndryshe se sa që jemi mësuar të shohim.

Në këtë mënyrë ka bërë edhe me projektin e fundit i cili, është realizuar përmes shtëpisë së hiteve, Redbox Entertainment.

Kënga titullohet “Mamacita”, ku për instrumentalin e saj është përkujdesur DaBesst, kurse tekstin e këngës e ka bërë vetë Maku. Klipin e këtij projekti e ka realizuar Sekuencë, në të cilin rep-artisti shihet në një dimension tjetër, duke i dhënë jetë edhe këngës.

Projekti muzikor gjendet në të gjitha platformat digjitale dhe është pritur tejet mirë nga të gjithë adhuruesit e muzikës së tij. /Telegrafi/