Konsiderohet si një ndër lojërat më të popullarizuara të viteve 90, ndërsa loja e parë që është hedhur ën internet dhe ka arritur mbi nëj milionë përdorues.

Derisa ende ka mbetur në versionin si e kishte dikur, MadMaze, mad Maze vazhdon sërish të pëlqehet nga lojtarët, që nuk hezitojnë ta luajnë, transmeton Telegrafi.

“Ishte arsyeja pse hyja në internet, tani më kthen prapa në kohë edhe kam internet të shpejtë” ka shkruar një përdorues, lidhur me këtë lojë.

Versionin klasik të lojës, po e pëlqejnë shumë edhe lojtarët e rinj, që kur është krijuar MadMaze, kanë qenë shumë të rinj.

Loja që është ndër të para, që u popullarizua kur interneti nuk ishte komercial si sot, pritet që të ketë edhe një version të dytë shumë më të mirë. /Telegrafi/