Pllakat e madhësisë së madhe janë trendi i viteve të fundit, e siç duket edhe i viteve të ardhshme. Kjo për faktin se këto pllaka bartin në vete shumë benefite, duke filluar nga krijimi i përshtypjes se një dhomë e vogël është më e madhe, i shtojnë klas shtëpisë, janë më të lehta për t’u mirëmbajtur, krijojnë ndjenjë të qetësisë e rehatisë dhe janë në trend.

Lutian Home, si qendra më moderne e hidrosanitarisë që i adapton trendet më bashkëkohore, ka sjell në Kosovë super koleksione të pllakave 120×240.

Këto modele që tani gjenden në showroom-in e Lutian Home janë ekskluzive dhe me përfaqësi vetëm tek kjo qendër.

Veç kësaj, për t’jua thjeshtësuar sa më lehtë procesin e vendimmarrjes të blerjes së pllakave, Lutian Home ju mundëson që t’i shihni këto modele edhe në 3D për t’i parë se si përshtaten në banjot tuaja.

Skano QR Code dhe shikoni si dukeni produktet e Lutian Home në shtëpinë tuaj! Skano QR Code dhe shikoni si dukeni produktet e Lutian Home në shtëpinë tuaj!