Njerëzit e hareshëm pëlqejnë të përdorin karamele, ose vanilje në kafe, kapuçinon e pinë romantikët, makiato është zgjedhje e të përgjegjshmëve, ndërsa kafen e pastër të zezë e pinë njerëzit që kërkojnë sfida.

Pija e zezë është më e preferuar për një numër të madh të njerëzve, por vetëm “më të guximshmit” pinë kafe të pastër të zezë, derisa të tjerët pëlqejnë ta përziejnë me qumësht, karamele ose çokollatë.

Kafen e zezë në takim e porosisin njerëzit që janë të sigurt në vete dhe vazhdimisht kërkojnë sfida në jetë. Miqtë i përshkruajnë si të mprehtë, ndërsa sfida më e madhe është për t’i bërë të qeshin, transmeton Telegrafi.

Njerëzit e frikësuar dhe të pasigurt zgjedhin kafe pa kafeinë, ndërsa në lidhje kërkojnë vetëm pak më eksituese se vetja e tyre.

Espreso e gjatë është zgjedhje personave eksplodues, ndërsa të gjithë ata që e lëshojnë veten në lidhje me ta, duhet ta dinë që do të kenë nevojë për shumë energji. /Telegrafi/