Në #TelegrafiSpaces në Twitter është diskutuar për krizën energjetike dhe ku është Kosova në këtë aspekt.

– A ka krizë globale energjetike?
– Çka po ndodh në Kosovë, rajon e botë?
– Cilat janë alternativat e Kosovës?

Panelistë në diskutim ishin:

Visar Azemi – Balkan Green Foundation
Lulzim Syla – kompania “Elen”
Arlind Gjikolli – Telegrafi.com

Debati u moderua nga kryeredaktori i Telegrafi.com, Muhamet Hajrullahu.

Për të dëgjuar diskutimin e plotë, kliko KËTU.