Çdo mbrëmje, në vend të darkës, pini këtë pije magjike dhe rezultatet së shpejti do të jenë të dukshme

Nëse, si edhe zakonisht, jeni të hidhëruar me vetveten sepse gjatë festës keni konsumuar shumë ushqim dhe keni shtuar kilogramët, mos u pikëlloni, transmeton Telegrafi.

Vetëm në ritualin e mbrëmjes përfshini pirjen e kefirit me kanellë dhe organizmi vetë do të fillojë t’i djegë yndyrat, të pastrojë trupin nga helmet dhe të përshpejtojë metabolizmin.

Përzieni 200 ml kefir (të cilin e keni mbajtur në temperaturë dhome, jo në frigorifer) me gjysmë luge të vogël kanellë.

Çdo mbrëmje, në vend të darkës, pini këtë pije magjike dhe rezultatet do të jenë të dukshme.

Kanella përshpejton tretjen, përmirëson absorbimin dhe marrjen e materieve ushqyese dhe përshpejton nxjerrjen e helmeve, mirëpo veç kësaj zvogëlon nivelin e kolesterinës në gjak.

Shumë shpejt do të ndiheni më lehtë dhe më bukur, sepse kjo pije ka ndikim edhe në ten, edhe në flokë. /Telegrafi/