Për nder të muajit të gruas Bella ju mundëson grave që të vishen me ngjyra me plotë hare.

Shfrytëzoni çmimet promovuese me -10% të veshjeve nga koleksioni i ri dhe lejoni vetes vetëbesim dhe dukje urbane në sezonën që vjen.

Aksioni vlen për 7 dhe 8 mars. Lirimi nuk mund të kombinohet me lirime apo aksione tjera. Lirimi për 8 mars do të bëhet në arkë.

Si shtesë, për hir të festës së gruas, të gjithë anëtaret e klub.bella.mk që të blejnë në shitoret e Bella për 7 dhe 8 mars do t’i befasojmë me 500 pikë për çdo transaksion të bërë.

Foto: Bella.mk

Foto: Bella.mk

Foto: Bella.mk

Foto: Bella.mk

Foto: Bella.mk

Për më shumë fotografi të veshjeve të koleksionit të ri mund të klikoni KËTU.

Nëse ende nuk jeni bërë pjesë programit Lojalty, këtë mund ta bëni tani. Regjistrohuni tani.

Dita e gruas duhet të jetë ditë që do të ju përkujtojë që ju çdo ditë meritoni respekt, kujdes dhe dashuri. Mos e harroni kurrë fuqinë dhe trimërinë tuaj. do herë besoni në vete dhe mundohuni t’i plotësoni ëndërrat tuaja!

Dyqanet e Bella në Shkup gjenden në City Mall, QTQ dhe QT Bunjakovec.

*Artikull i sponsoruar