0Shares

Të rrethuar nga gjelbërimi dhe të përqafuar nga natyra, mrekullia e tyre duket si një peizazh ëndrrash.

Liqenet krijojnë iluzione se janë strukur në vende të tilla që na bëjnë të mendojmë dhe të tërhiqemi nga dëshira për t’i vizituar.

Në këtë listë hynë edhe liqeni ‘Louise’ në Kanada, i cili konsiderohet si shtëpi e një prej zonave më të mira në Amerikën e Veriut, gjë që ndikon të njihet si “diamanti në mes të një shkretëtire”.

Rajoni përreth tij është thesar i akullnajave dhe ujëvarave të shumta.

Sidoqoftë, për më shumë rreth kësaj pasurie natyrore, ju ftojmë ta ndiqni storjen e përgatitiru nga RTV Dukagjini.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)