Lil Nas lansoi dje (e hënë) “Këpucët Djallëzore”, duke shfaqur imazhe djalli dhe një pikë gjaku të vërtetë njerëzor – dhe të 666 palët u shitën pothuajse menjëherë.

“Ju keni folur aq shumë keq për këto këpucë vetëm që ato të shiten fjalë për fjalë në më pak se një minutë”, shkroi reperi 21- vjeçar në një postim të fshirë më pas.

Atletet me edicion të kufizuar u bënë në bashkëpunim me MSCHF, agjencia krijuese e famshme për “Jesus Shoes” të mbushura me ujë të shenjtë dhe çantat e punuara nga çantat e shkatërruara Hermès.

Me çmim prej 1,018 dollarë, atletet vijnë të zbukuruara me një varëse pentagrami dhe kryqe të përmbysura, teksa anash kanë të shkruar “Luka 10:18”; vargu biblik i referohet djallit «[duke rënë] si rrufe nga qielli».

Reklama
Reklama

Pavarësisht shitjes në sekonda, atletet duket se ndezën një valë të panikut, me shumë njerëz që shprehën mosmiratimin e tyre për modelin djallëzor. /Telegrafi/