Ylli i NBA-së LeBron James, ose më saktë karakteri i tij, do të paraqitet në ndeshjen Fortnite.

Lojtarët e Fortnite do të jenë në gjendje të blejnë dy versione të ndryshme të LeBron James nga 14 korriku, një standard me një sërë rrobash dhe një tjetër të dizajnuar në temën e filmit të ardhshëm “Space Jam: A New Legacy”.

Të dy ‘skinat’, si dhe aksesorët e tyre shoqërues, do të jenë gjithashtu në dispozicion si pjesë e paketës.

Thashethemet për ‘skinat’ e James u shfaqën në maj.

Njerëzit e famshëm janë një pjesë gjithnjë e më e rëndësishme e lojës Fortnite, dhe Neymar u shfaq më herët.

Thuhet se një ‘skin’ e bazuar në The Rock mund të pritet së shpejti. /Telegrafi/