NP “Parkingje të Komunës Qendër” dhe në bashkëpunim me policinë e Shkupit javën e kaluar sanksionuan 184 automjete të parkuar në mënyrë të paligjshme që pengonin rrjedhën normale dhe të sigurt të komunikacionit.

“Në periudhën nga 10.08. deri në 16.08.2020, me ndihmën e ‘merimangës’ së automjeteve speciale, janë largohen 92 automjete të parkuara në mënyrë të paligjshme, nga të cilat një automjet i parkuar në mënyrë të pamatur në një vend parkimi të destinuar për persona me nevoja të veçanta, ndërsa me vendosje mekanik bllokuese janë bllokuar 92 automjete që u gjetën në zona të banuara dhe nuk ishin përdorues rezidentë të sektorit në të cilin ishin parkuar”, thuhet në raport./Telegrafi/