Me dy ekrane që kanë mundësi të palosen, ofrohet lehtësi më e madhe në zhvillimin e lojës.

Intel Honeycomb Glacier është një laptop me sistem të avancuar, që mund të jetë e ardhmja e lojëtarëve provesionist të videolojërave, si dhe e domosdoshme pë rata që zhvillojnë sisteme lojërash, transmeton Telegrafi.

Ekrani i sipërm i sipërm i ka 15.6 inç, përderisa në tjetri që ndodhet më poshtë ëhtë 12.3 inç, ndërsa pritet të ofrojë lehtësi dhe jo të tërheqë vëmendjen e përdoruesit.

Kjo është hera e dytë, që intel po krijon laptop me dy ekrane, meqenëse mendon se kjo është e ardhmja e kërdorimit të kësaj pajisjeje.

Meqenëse herën e parë ka mbetur vetëm si koncept, laptopin e fundit, do donin ta shihnim të kompletuar në të ardhmen. /Telegrafi/