Kompania gjermane Daimler, që është pronar i makinës Smart, ka bërë të ditur se është duke punuar modelin ForTwo që ka nivelin e pestë të vetëvozistjes.

Në këtë formë, vetura mund të lëvizë e zbrazët dhe të kryejë të gjitha funksionet, përfshirë transportin e njerëzve dhe mallrave, transmeton Telegrafi.

Megjithëse është një arritje e madhe teknologjike, ende nuk ka asgjë konkrete, por kjo po i frikëson taksistët.

“Askush nuk do të kërkonte taksi, por një Smart modern me të gjitha mundësitë teknologjike”, ka thënë një burim lidhur me rastin.

Vetura për të cilën ende po punohet, do të jetë vetëm për dy persona. /Telegrafi/