Yjet e rrjetit social Instagram, janë bërë shqetësimi i banorëve të Notting Hill të Londrës – që po shfaqen para dyerve të shtëpive të tyre luksoze, për të bërë fotografi.

Për çdo ditë, Farmer Road që ndodhet në pjesën perëndimore të kryeqytetit anglez, që është shtëpi e miliarderëve dhe të famshmëve të ndryshëm, mbledhë blogerë, blogerë dhe të ashtuquajturit influencues, që sjellin edhe tenda që të ndërrojnë rrobat sa më shpejtë, transmeton Telegrafi.

Zona piktoreske e lagjes me shtëpi të vjetra, që kanë fasada të lyera bukur, vizitoret shumë gjatë dy viteve të fundit, në çdo kohë.

“Duket sikur po na shikojnë nga distanca, ndërsa bëhen sikur trokasin nëpër dyer tona. Sapo dalin, i shohim në pozita të ndryshme te pragu” ka thënë një banor.

Sipas tyre, ky trend është shqetësues, sepse prania e tyre është e vazhdueshme, ndërsa nganjëherë edhe presin në radhë për të shkrepur fotografitë.

Në të njëjtën kohë, ata nuk sjellin ndonjë përfitim banorëve të lagjes së njohur si Instagram, ku lënë edhe mbeturina të shumta pasi largohen. /Telegrafi/