LAJMI I FUNDIT:

Ky është Widebody Lamborghini Aventador i modifikuar

Ky është Widebody Lamborghini Aventador i modifikuar

Në Los Angeles, ky Lambo Aventador Raodster është modifikuar dhe me të vërtetë duket i fuqishëm.

Reklama

Kur shikojmë se çfarë kanë bërë me këtë modifikim, besoj se të gjithë mund ta admirojmë.

Ndryshimi përfshin një spoiler të madh të fibrës së karbonit, rrota të reja të zeza dhe një ngjyrë e re që po cilësohet si e ushtrisë.

Kjo makinë ka një motor 6.5 V12 që mund të japë gati 700 kuaj fuqi dhe si duket ky version i Lamborghini, shikoni videon bashkëngjitur. /Telegrafi/