Sipas analistit të besueshëm Apple Ming-Chi Kuo (nëpërmjet MacRumors), Apple do të lansojë së paku një iPhone me një aparat fotografik selfie më të vogël dhe një ekran më të mirë, me korniza më të vogla në vitin 2020.

Përveç kësaj, China Times citon një analist të Credit Suisse të ketë thënë se Apple do të lansojë të paktën një iPhone më pak në vitin e ardhshëm dhe se të gjithë iPhone-ët e ri të lansuar në vitin 2021 nuk do të kenë korniza në ekran. 

Analisti pretendon se iPhone-i pa korniza do të përdorë një aparat fotografik nën-ekran – teknologji që ne kemi parë në prototipet e telefonave Oppo dhe Xiaomi. 

iPhone-ët e ri pa korniza do të përdorin gjithashtu ekran të plotë dhe teknologji gjurmë gishtash.

Vini re se këto raporte nuk thonë asgjë në lidhje me iPhone që lansohen këtë vit – modelet e sivjetëm me gjasë do të kenë korniza rrethuese në ekran dhe do të jenë mjaft të ngjashme me iPhone XS, iPhone XS Max dhe iPhone XR. /Telegrafi/