0Shares

Adhurues të sportit, me ofertën më të re të Kujtesës, të gjithë dalim Kampion!

Platforma kabllore digjitale KUJTESA, sjellë ofertën më të re, Pako Sportive. Kjo ofertë është tejet atraktive për të gjithë, e sidomos për fansat e flaktë të sportit.

Tani mund t’i keni të gjitha kanalet e Sportit HD, dhe mbi 54 kanale tjera për vetëm 9.99€.

Champions League, Europa League, Bundes Liga, SuperLiga Turke, Euro Lig, NBA dhe MOTOGP, janë ligat ekskluzive që mund t’i gjeni vetëm në kanalet Ksport 1, KSport 2, KSport 3 si dhe KSport4 në platformën KUJTESA, të cilat i gjeni edhe në formatin High Definition.

Në të njejtën kohë, me këtë ofertë në platformën Kujtesa mund të shikoni kanalet vendore dhe mbi 54 kanale të tjera informative, lajme, filma, muzikë si dhe kanale të mirënjohura ndërkombëtare, ku disa prej tyre janë në cilësinë e formatit HD.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)