Reshje të borës me intensitet të ulët ka në Kodrën e Diellit, por për momentin nuk ka pengesa për zhvillimin e komunikacionit.

Nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë njoftojnë se komunikacioni në rrugët e vendit por zhvillohet në rrugë me lagështi.

Intensitet i komunikacionit nëpër rrugët jashtë qyteteve është i ulët. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Nga LAMM rekomandojnë që të kihet kujdes me shpejtësinë e veturave, veçanërisht nëpër luginat e vendit ku ka mjegulla dhe rrëshqitje të dheut./Telegrafi/