Presidenti, Steov Pendartovski, sot kishte takim me anëtarët e Komisioni Shtetëror për Zgjedhje, pasi dje në kabinetin e tij u mbajt takim i liderëve për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme kuvendare.

“Presidenti Pendarovski i njoftoi anëtarët e Komisionit Shtetëror për Zgjedhje me qëndrimet e kryetarëve të parive politike dhe qëndrimin miratuar në mënyrë konsensuale se është e nevojshme që KSHZ duhet të paraqesë mendim për afatet kohore të nevojshme për zhvillimin e procesit zgjedhor”, thonë nga kabineti i precedentit, përcjell Telgerafi Maqedoni.

Në takim, sipas njoftimit, u dakordua që esër KSHZ-ja të dorëzojë mendim në kabinetin e presidentit./Telegrafi/