Katër deputetë të rinj do të hyjnë në Kuvend, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Bëhet fjalë për Mirçe Axhioski nga OBRM-PDUKM, Rina Ajdari nga BDI dhe Miroslav Jovanoviq dhe Lidija Tasevska nga Koalicioni “Mundemi”. Kjo sot u konfirmua sot nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor.

Ata zëvendësojnë Igor Durllovskin nga OBRM-PDUKM, Bajram Rexhepin nga BDI dhe Muhamed Zekirin dhe Sanja Lukarevskan nga LSDM, të cilët kanë dhënë dorëheqjen në dy ditët e fundit./Telegrafi/