Kryeministri Albin Kurti ka pritur në takim përfaqësuesit e Bankës Botërore, Linda Van Gelder dhe Marco Mantovanelli.

Gjithashtu, Kurti do të takohet pret me përfaqësuesit nga Oda Ekonomike e Kosovës dhe Rrjeti i Grave të Kosovës.

Gjatë këtij takimi, mediat janë lejuar të marrin vetëm pamje. /EO/