Të shtyrë nga kërkesa gjithnjë e në rritje e konsumatorëve për zgjidhje më të mira dhe më inovative, “Kreativ Qeramika” në vazhdimësi po modelon koncepte të ndryshme të banjave të cilat në kuptimin e tyre modern i plotësojnë kërkesat e reja apo nevojat ekzistuese.

Përgjithësisht, këto janë rezultat i një procesi që bashkon idetë e ndryshme në një mënyrë që ato të ndikojnë në zgjidhje sa më praktike.

Prandaj jo të gjitha risitë kërkojnë një shpikje. Ato shpesh përcaktohen nëpërmjet procesit, kur problemi që zgjidhet është i një natyre teknike dhe ka zbatim praktik.

Koncepti “Mëngjesi”

Koncepti “Mëngjesi” paraqet banjon në mënyrë që atmosfera dhe ndjenja e fituar aty të jetë e bollshme për të stimuluar energjinë e nevojshme për ditën në vijim.

“Mëngjesi mund të jetë fillimi i çdo gjëje që duam”.

Banjo e konceptuar nga stafi ‘Kreativ Qeramika’.

Adresa: Veternik, Prishtinë
Kontakti: kreativ@kreativqeramika.com / +383 45 702 600

Artikull i sponsoruar