Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi ka ngushëlluar për vdekjen e drejtorit menaxhues të Telegrafit dhe artisti Arlind Gjikolli – Gjikla

Reklama

Në një shkrim në TWitter, Krasniqi ka thënë se gjithmonë do të ruajë kujtime për të.

“Prehu ne paqe Gjikla. Gjithmonë do të ruaj kujtimet më të mira për ty. Ngushëllime familjes, miqve dhe bashkëpunetorëve ë Arlindit”,  shkroi Krasniqi.

Arlind Gjikolli ka vdekurnë moshën 41-vjeçare – pas një sëmundjeje të rëndë.