MPB sot informon se janë konfiskuar 13.000 copë fishekzjarre në një dyqan në Ohër

“Sot, 25.12.2020 nga Departamenti i Tregtisë së Paligjshme me drogë dhe armë në SPB Ohër pas marrjes së masave dhe aktiviteteve “Petardi” gjatë kontrollit në një dyqan këpucësh në Ohër në pronësi të I.Sh. (46) janë zbuluar dhe konfiskuar 13.203 copë fishekzjarresh.

Pas kompletimit të provave materiale kundër I.Sh. do të paraqiten kallëzim penal./Telegrafi/