Siç njoftojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë së Veriut, komunikacioni i rrugëve shtetërore po zhvillohet në korsi të lagështa në pjesën perëndimore, përderisa në drejtimet tjera komunikacioni zhvillohet në korsi të thata. Reshje të vogla të borës ka në vendkalimin kufitar Deve Bair dhe në Kodrën e Diellit.

Intensiteti i komunikacionit jashtë qyteteve është mesatar ndërsa në vendkalimet kufitare në ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti, njofton Telegrafi Maqedoni.

LAMM rekomandon përshtatje të shpejtësisë, respektim të sinjalistikës rrugore dhe drejtim të vëmendshëm me makinat./Telegrafi/