LAJMI I FUNDIT:

Kompania në Kosovë hap konkurs dhe ofron pagë deri në 2400 Euro!   

Kompania në Kosovë hap konkurs dhe ofron pagë deri në 2400 Euro!   

Shumë mirë e keni lexuar, një kompani në Kosovë hap konkurs dhe ofron pagë deri në 2400 Euro bruto me një kontratë pune mbi vepër. Për arsyeje profesionale kompania ne fjale nuk dëshiron te ekspozohet me emër, por me cilësitë të cilat i ofron. Kompania është një qendër e mirënjohur për mësimin e gjuhës gjermane, e akredituar si dhe e licencuar për provime ndërkombëtare të gjuhës. Në këtë kompani ju keni mundësi të shkëlqyera për aftësime të mëtutjeshme si dhe ngritje të vazhdueshme profesionale.

Pozita për të cilën është hapur ky konkurs, është “Mësimdhënës i gjuhës gjermane”

Kushtet për aplikantët janë:

1.Kualifikim universitar: Fakulteti i gjuhës dhe letërsisë gjermane 

2.Përvoja e punës, së paku 3 vite 

3.Aftësi të shkëlqyera të gjuhës gjermane 

4.Të jetë i/e gatshme për hospitim 

Të interesuarit mund aplikojnë duke dërguar një letër motivuese dhe një CV, që të dyja në gjuhën gjermane, në emailin në vijim: konkurs.mesimdhenes@gmail.com dhe afati për aplikim është i hapur deri më 15 gusht 2023.

Pas seleksionimit të kandidatëve do të kontaktohen të gjithë ata, të cilët i plotësojnë kushtet për fazën e intervistimit.

Ju dëshirojmë shumë suksese të gjithë të interesuarve!